Навіть добре розвинена структура транспорту загального користування ніколи не зможе замінити власний автомобіль, який забезпечує максимальну мобільність та свободу пересування. Особливо це питання актуальне у великих містах, коли за короткий час потрібно подолати значні відстані. Існує чудова альтернатива – оренда авто в Сумах на потрібний термін. Цей варіант підійде в наступних життєвих ситуаціях:

  • Ви приїхали в чуже місто для вирішення великої кількості питань та обмежені у часі. Піші прогулянки та тривале очікування на зупинках міського транспорту можуть стати на заваді здійснити все задумане.
  • Орендований автомобіль надасть вам повну свободу.
  • Ви бажаєте зручно пересуватися містом, але не маєте величезних коштів на придбання транспортного засобу. На авто, взятому в оренду, ви зможете їздити будь-коли в потрібному напрямку.
  • Ви потребуєте автомобіля час від часу, наприклад, для сімейних поїздок на природу, до родичів, зустрічей з діловими партнерами.
  • Ви є власником компанії, якій потрібні транспортні засоби, однак утримувати автопарк економічно невигідно.
  • Ви віддали свою машину на ремонт або позичили родичам, а автомобіль потрібен тут і зараз.

Компанія «4 Колеса» працює в даному сегменті вже досить давно. За довгі роки був створений великий парк сучасних та комфортабельних автомобілів, який включає Renault Sandero, Renault Logan, Hyundai Accent, Hyundai Sonata, Ford Fiesta, Volkswagen Jetta. Ви можете вибрати потрібну модель самостійно або за допомогою наших менеджерів.